HTML

Ex visszahódítása

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szerezd vissza? - Visszahódítás előtti teendők

_Alida_ 2012.04.15. 13:00

Most lettél túl egy szakításon, de nagyon nem tetszik az eredmény… Hát sajnos az az igazság, hogy a szakítással együtt, még ha a párod meg is csalt, az iránta érzett szeretetedet nem tudod csak úgy lelőni. Ha hosszas vívódás után arra jutottál, csak nem lesz ez így jó és megkísérelnél adni magatoknak még egy esélyt, ne siesd el a dolgot. Itt van néhány teendő, amit meg kell csinálnod az exed visszahódítása előtt:

 

Tisztítsd meg a légkört, tedd helyre a fejedben a dolgokat

Te is tudod, az úgy nem működik, hogy csak mész aztán folytatod a dolgokat ugyanott, ahol abbahagytad. Ha valamin nagyon csúnyán összevesztetek az exeddel, vagy meg is csalt téged, akkor valami történt köztetek, ami ide vezetett és ezt a valamit neked meg kell találnod. Rá kell jönnöd mi az és, hogy miért történt.

Eltarthat egy kis ideig, amíg erre rájössz, de az segíteni fog neked, hogy hogyan kerülheted el ezt a ballépést a jövőben. És nem lesz elég rájönnöd a dolgok okára, azt is tudnod kell, hogy ezután hogyan tovább?

 

Ez annyit tesz, hogy nem elég rájönnöd, milyen hibát követtél el,majd fohászkodnod, hogy jajj remélem nem történik  ez meg még egyszer. Határozottan meg kell akadályoznod, hogy az ilyen és hasonló dolgok megtörténjenek veletek. Azaz a megelőzés lesz számodra és a kapcsolatotok számára a megváltás.

Ha rájössz milyen körülmények vezettek a kiboruláshoz, összeveszéshez, estleges megcsaláshoz, akkor többé nem szabad hagynod, hogy ezek megtörténjenek. Mindketten tudtok majd dolgozni rajta, hogy ezek ne forduljanak elő, lecsökkentitek a valószínűségét és megakadályozzátok ezeket.

 

Húzd meg a határaidat

Miután abbahagytad a szomorkodást, megszabadultál egy jó adag negatív érzelemtől, a régi kifogásoktól és ostoba érvektől, és persze olyan személyek társaságától a baráti körödben, akik ezt a negatív valakit erősítették benned (akár évek óta), akkor tovább is léphetünk.

Annak érdekében, hogy a kapcsolatod működjön és rendben is maradjon, meg kell alkotnod a saját határaidat. Mi az amit semmiképp nem tűrsz el, és nem vagy hajlandó elviselni a párodtól? Meg kell találnod azokat a pontokat, amelyek a folyamatos veszekedéseket okozták, rá kell jönnöd, mi az ami számodra lélekromboló és nem vagy hajlandó eltűrni (még ha ez szabotálja is a visszahódításod sikerességét!) Mindkettőtöknek rossz, ha olyan dolgokról vitáztok folyamatosan, ami fájdalmas sebeket szaggat fel, vagy a múltban vájkál állandóan. Meg kell beszélnetek ezeket a pontokat és el kell fogadnotok egymást, tiszteletben tartva egymás határait (és tiszteletben tartva magadat is!).

Sokkal inkább a közös jövőtökön kellene gondolkoznotok, mint azon milyen dolgok történtek a múltban és állandóan rossz feltételezésekkel fordulni a másik felé.

 

Készíts tervet

 

Megváltoztatja az életedet, ha arra gondolsz, milyen dolgokat szeretnél elérni, és ezeket a célokon tartanád a szemedet. Majd megalkotnál egy utat, melyen át el is éred ezeket, együtt a pároddal.

Az ex visszaszerzés után ezeket a célokat közösen is megbeszélhetitek, és egyeztethetitek egymást segítve.

De persze az első legfontosabb lépésed, hogy vissza kell őt szerezned. Ez különösen nehéznek tűnhet a számodra, ha jelenleg még a hívásaidra sem reagál.

Itt egy ingyenes segítséget találsz, amely segítségével el is kezdheted a visszahódítást

 

Visszahódítom a páromat!

kattints a linkre!

 

 

 

 

Címkék: visszaszerzem az exem ex visszaszerzés hogyan szerezd vissza ex visszahódítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exvisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr344590208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása