HTML

Ex visszahódítása

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szerezd vissza életed társát?

_Alida_ 2013.04.08. 17:00

A harag a legrosszabb tanácsadó! Olyan dolgokat tehetsz, amit később nagyon Megbánsz. A leleplező „igazságokat” tartalmazó, kíméletlen szócsatának semmi értelme. Óva intlek drága barátom, hogy ebbe a csapdába belesétálj. Értem én, hogy teljesen összezavarodtál a szakítást követően. Pánik közeli állapotba kerültél, a szerelmi bánat súlyos terhe nyomja vállad. A végső elkeseredésedben visszafordíthatatlan, borzalmas tettekre gondolsz… Arra kérlek Barátom, hogy állj a tükör elé, és nézz szembe ÖnmagaddalTedd föl a következő kérdéseket:- „milyen ember vagyok én, ha ezek a borzalmas dolgok jutnak az eszembe? Lehet, hogy mégis van valami igazság az exem döntésében?”- Ha ezt Őszintén megteszed, van remény a Jövőt illetően.

A jól fogalmazott kérdésekben ott rejlik az útmutató válasz. Szerencsére nem egyforma vérmérsékletű emberek vagyunk. Bizonyára Te is hirtelen fölkapod a vizet. Ez kívülről, sokkal jobban látható. Elsősorban önmagaddal szemben gyakorolj türelmet, önfegyelmet. Mi is volt valójában? Féltékenység!

Tudod, van egy egészséges és egy beteges Féltékenység.

Ez a kis szünet jó arra, hogy lehűtöd a fejed, helyre hozod a szív és az ész egyensúlyát! Nem könnyű az eseted, ám nem is reménytelen. A „hogyan szerezd vissza az Exed” stratégia hamarosan neked is a rendelkezésedre áll.

Számtalan rosszul végződött esetről hallottunk, amely az élet kioltásával végződött. Szerelemféltésből elkövetett bűncselekmény…. napjainkban is hallani hasonlót. Ám egyáltalán nem törvényszerű, hogy így elfajuljanak a dolgok. Létezik Megoldás!

Nem vagy magadra hagyva! Ehhez meg kell értened, hogy milyen fontos Most mindkettőtök számára ez a „mosoly” szünet. A felborult érzelmi egyensúlyod talpra állítjuk. Stabil, erős alapokat rakunk le, ha Te is így Döntesz. Az most a legfontosabb, hogy egy olyan Segítségbe kapaszkodj, ami Szakszerű és jól bevált módszereket Javasol.

Semmi nincs Rád erőltetve…a szabad akarat Nálad „várakozik.” Segítséget is kapni fogsz, akár azonnal, mindjárt meglátod…Gondolj csak abba bele, hogy mennyi időt töltött veled a Párod. Biztosan érez irántad valamit, hiszen próbált „alkalmazkodni” a józanész határig.

Aztán tettél valamit, amitől betelt a pohár! Mindenkinek van tűrő képessége. Kinek több, kinek kevesebb. Embere válogatja. Én most abban tudok számodra Segíteni, hogy hol az a határ a Kedvesed esetében. Addig is kérlek, ne zaklasd sms-ben, ne írj e-mail-okat, és főleg ne „kémkedj” utána. Ez hozzád méltatlan és megalázó!

Szerezd vissza az emberi méltóságod. Fölösleges boldog-boldogtalannak kiteregetni az életed. Sok ember felületesen ismeri a másikat, és ebből adódik a felületes tanácsadása is. Kérlek, Gondold át, és gondold végig azt, amit itt Olvashattál. A Döntés a Te kezedben.

Ha minél hamarabb lépni akarsz, mindent megfontolva, meggondolva, ha úgy Döntesz, hogy a kedvesed oldalán valóban egy Boldog ember lehetsz, már Most fogj hozzá a visszahódítás munkálataihoz. Cikk végén található Linken hasznos, azonnali útmutatást találsz arra, hogy hogyan szerezd vissza az Exedet?

Az őszinteség és a bizalom nélkülözhetetlen kellék a Párkapcsolatokban. Próbálj Bízni Kedvesedben, hiszen Ő is ezt teszi Veled szemben.

Összegezzük: Te lenyugodsz, és a figyelmedet a visszaszerzési stratégiára összpontosítod. Természetesen erre energiát és időt kell áldozni. Elsőre ijesztőnek tűnik a kihívás! De nem az. Minden Segítséget megkapsz az alábbi linkre kattintva. A jó Döntés megszületése a legnehezebb!

Az igazság az, hogy jó magam is átestem ezeken az Élethelyzeteken. Akkoriban nem voltak ezek a Kiváló lehetőségek. Ne értékeld le önmagad. Nem vagy egyedi eset a történelemben. Mindenki szembesül egy vagy több megoldásra váró feladattal az évtizedek során. Többen vannak azok, akik nem félnek egy hozzáértőtől Segítséget kérni. Semmiképp ne legyél közömbös saját életed fontos fordulataival szemben. Add meg Magadnak az Újrakezdés lehetőségét… az exed is ezt Várja… ez az első lépés Felé!

Itt a használható útmutató számodra:

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

 

Címkék: visszaszerzem az exem ex visszaszerzés hogyan szerezd vissza ex visszahódítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exvisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr195211958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása