HTML

Ex visszahódítása

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szerezd vissza az exed? – Engedd el a fájdalmat

_Alida_ 2013.01.10. 14:00

Azért akarod visszaszerezni az exed, mert borzalmasan fáj a szakítás, fáj nélküle és ezt az érzést meg akarod szüntetni? Bármit megtennél, csak ne érezd ezt a szédületes magányt és azonnal vissza akarnád kapni őt?

Ahhoz, hogy meg tudd szüntetni a fájdalmat, először a probléma okát kell megtalálnod. Minden problémának meg kell keresni a gyökerét, hogy meg tudjuk oldani.

Azt akarod, hogy minden olyan legyen, mint régen. És ez jó lesz neked? Ugyanilyen bánatos és kiszolgáltatott akarsz lenni megint, ha hasonló helyzetbe kerülsz? Nem kellene ebből tanulnod, változnod, fejlődnöd és erősödnöd? Ez egy lecke az élettől. Csak nehogy te is a rossz következtetést vond le belőle, mint oly sokan.

Ne azért akard a párkapcsolatot, mert úgy érzed egyedül boldogtalanság vár és fél ember vagy. Ahhoz, hogy megérdemelj egy boldog kapcsolatot, meg kell tanulnod jól érezni magadat egyedül is.

Ezt a leckét hamar is megtanulhatod, és ha még mindig úgy akarod, vissza tudod szerezni az exedet. Az az életérzés, hogy te egyedül is erős és vidám tudsz lenni, elengedhetetlen a visszahódításnál. A párod nagyon hamar kiszagolja, ha érzi a te függésedet tőle. Épp ezért használnod kell ezt a pszichológiát, ennek át kell hatnia a lényedet, és ez csak úgy történhet meg, ha te valóban így érzel belül.

Lehet, hogy riasztó és idegen érzés most a párod nélkül lenned, de úgy gondolj erre, mint egy próbára az élettől, ami sokkal erősebbé tudja tenni a kettőtök közti köteléket. Végy egy nagy levegőt és most gondolj úgy magadra, mint aki egy feljebb lévő lépcsőfokról nézi vissza életét. Te már nem vagy ugyanaz, aki a kapcsolatodban voltál és ennek örülj, mert csakis így szerezheted őt vissza.

Ha valahol le akarod vezetni a tenni akarásodat az ex visszahódítás terén, akkor ne kezdj el butaságokat csinálni és próbálkozni nála, hanem használd ezt az azonnali segítséget, hogy megtudd hogyan szerezd vissza kedvesedet:

A visszahódításhoz vezető helyes lépések

(kattints a linkre!)

Címkék: ex visszahódítása ex visszaszerzése hogyan szerezd vissza ex visszahódítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exvisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr745043862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása